Facebook

 

 
Következik
season 4 - 4. évad
Epizód: 4x12 Sötétség a város szélén
Megjelenés: 2015 március 1. 20:00
Csatorna: ABC channel (feliratos)
Adatlap Előzetes  LEÍRÁS   KÉPEK
 
Epizód: 2x09 A szívkirálynő
Megjelenés: 2015 február 22.  20:55
Csatorna: M2 (szinkronos ismétlés)
Adatlap ELŐZETES Letöltés Képek
 
Hírkereső

Cikket keresel? Írj be kulcsszavakat és a kereső kiadja a hozzá kapcsolódó híreket! Szóköz lehet benne de írásjelek nem használhatók ( ' . , ? ! )

Címke keresése:

Leggyakrabban keresett cimkék:
3. évad cikk 4. évad
magyar felirat spoiler nyugati boszi
 
Ajánló

SPOILER LISTA II Minden amit tudni lehet a következő epizódokról: forgatási képek, infók, cikkek, rendszerezve!

< MEGNÉZEM

 
Csevegő

SPOILERVESZÉLY! Ha semmit sem szeretnél előre tudni, akkor csak a legújabb rész megnézése után olvasgasd a chat-et! > Szabályzat

Jelenleg látogató olvassa a lapot!

A legújabb részért kattints ide


 
Könyv ajánló


Egyszer volt, hol nem volt - ÉbredésMár megrendelhető az Egyszer volt hol nem volt - Ébredés című könyv, ami az első évad történéseit dolgozza fel. A Storybrooke-i eseményeket Emma, az Elvarázsolt erdő eseményeit Hófehérke meséli el nekünk.

>Bővebb információ
 

Libri Alexandra Líra SHOPLINE
 
Family

Az OUAT témájához kapcsolódó oldalak, illetve a legjobb sorozatos lapok!

 
 
A hét videója

< előző hetek videói

 
Partners

Szép, igényes és tartalmas rajongói oldalak, érdekes/egyedi témájú blogok, amiket érdemes megnézni!

< további cserék

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-08-30
 
OUAT SHOP


Böngéssz a sok-sok ajándéktárgy között!

 
Hét kérdése
 
Szereplők
Főbb szereplők
(kattints a képekre a bővebb információkért)
Hófehérke Hófehérke/ Mary Margaret Blanchard
A tündérmes
ék Hófehérkéje, harciasabb kiadásban. Miután a vadász elengedte a Királynő elől bújkálva megtanulta megvédeni magát és az íjjal is remekül bánik!
Az átokbéli egyénisége már jobban hasonlít a klasszikus karakterre, Story
brookeban jóságos, de nagyon magányos tanárnőként él.
Charming Charming herceg/ David Nolan
Ő a daliás szőke herceg minden lány gyermekkori álma, aki gondoskodó, bátor és sosem adja fel a küzdelmet. Igaz valójában nem született hercegnek, de minden tulajdonsága megvan hozzá, hogy annak nevezzük.
Az átokbéli sze
mélyisége viszont sokkal bizonytalanabb, hajlamos rá, hogy mindig a rossz utat válassza. Az állatkórházban dolgozik kisegítőként.
Emma Swan Emma Swan
Emma Hófehérke és a Herceg lánya, akit még az átok kitörése előtt átküldtek a mi világunkba. Igaz így megmenekült, de az élete magányosan telt, sorra vetődött egyik nevelőszülőtől a másikhoz. Ezek az élmények megkeményítették a lelkét, így sok időbe telik mire sikerül hinnie abban, hogy a szülei tényleg mesefigurák, ő pedig a megmentő. Amikor azonban meglátogatja rég örökbe adott kisfia és elviszi a városba, nem tudja elhagyni többé.
Henry Mills Henry Mills
Emma kisfia, akit a Gonosz királynő fogadott örökbe. Storybrooke-ban cseperedett fel, ahol nap-nap után ugyanaz történt és a lakók egy percet sem öregedtek. Henrynek feltűnik a város furcsasága és amikor tanárnőjétől egy mesekönyvet kap ajándékba arra is rájön, hogy mi okozza. Elhatározza, hogy megkeresi az anyját és segít neki megmenteni az itt ragadt meseszereplőket!
Evil Queen / Regina A Gonosz királynő/ Regina Mills
A Gonosz királynőt legkevésbé sem a hiúság hajtja Hófehérke ellen, sokkal inkább a bosszúvágy. Ugyanis a fiatal Hófehérke véletlen elszólta magát egy titokról, aminek végzetes következménye lett Regina számára. Az átok kiszórása után ő rendelkezik minden meseszereplővel és hamis emlékekkel irányítja őket. Ő maga a polgármester szerepét veszi fel.
Zörgőfürge Zörgőfürge/ Mr. Gold
Zörgőfürge nagyhatalmú mágus, akit Sötét Úr-nak és Zordonnak is neveznek. Hatalmát és varázserejét egy mágikus tőrből nyeri, és szívesen segít is vele azokon akik meg tudják fizetni az árát. Imád ugyanis alkut kötni, segítségéért pedig különös dolgokat kérni.  Ő találta fel a "nagy átkot" is, az átokba pedig beépített egy kiskaput amivel megőrizhette az emlékeit. Storybrokke-ban zálogháza van és övé szinte az egész város.
Belle Belle/ Lacey
Belle a tündérmesék Szépsége, aki azért, hogy megmentse a faluját az ogréktól alkut köt Zörgőfürgével és elszegődik hozzá cselédnek. Az együtt töltött idő alatt egymásba szeretnek, a lány jó útra tereli a Zordont, de Zörgőfürge bizalmatlansága tönkre teszi a kapcsolatot.  Storybrooke-ban Regina őrültként bezárva tartotta, hogy Zörgőfürge ne találhasson rá. A személyisége egyébként teljes ellentéte az eredetinek,  szereti a rosszfiúkat és az italt sem veti meg.
Baelfire / Neal Cassidy Baelfire/ Neal Cassidy
Baelfire Zörgőfürge imádott fia, aki jó útra akarta téríteni az apját, de ezért súlyos árat fizetett. Egy portálon átkerült a mi világunkba, még jóval az átok kitörése előtt, így az átok nem is hatott rá. Egy darabig Sohaországban élt, majd visszatért a mi világunkba és felvette aNeal Cassidy nevet. Így találkozott Emmával és egymásba szerettek, kétes múltja viszont utoléri a fiút és ennek Emma issza meg a levét. Évekkel később újra találkoznak és megtudja, hogy Henry az ő fia.
Killian Jones / Hook Killian Jones/ Hook Kapitány
Killian Jones kalóz, aki a múltban elszerette Zörgőfürge feleségét. Később Zörgő a Zordon hatalmát használva megfizetett neki, a szerelmét megölte, ne
ki pedig levágta a kezét. A kalóz a keze helyére egy kampót tett, felvette a Hook nevet és megfogadta, hogy végez a Zordonnal! Az átok nem hatott rá, mivel Cora megvédte egy varázslattal, ezért 28 évig megfagyva várta az időt, hogy  végre beteljesíthesse a bosszúját...
Robin Hood Robin Hood
Robin Hood a tolvajok fejedelme, gyermekét egyedül nevelő apa és nem mellesleg Regina igaz szerelme. Regina azonban a bosszúját választotta a boldogság helyett, így meg sem ismerte őt amivel mindkettejük életét megnehezítette. Miközben Reginából a rettegett Gonosz királynő vált, Robin feleségül vette Lady Mariant és megszületett a kisfiuk, Roland. Sok-sok évvel később, Marian halála és az átok megtörése után találkoznak újra és kapnak egy második esélyt, a kérdés csak az hogy tudnak e élni vele...
 
Egyéb szereplők
(kattints a képekre a bővebb információkért)
Piroska Piroska/Ruby
Piroska egy személyben a farkas is, ugyanis vérfarkas. A nagymamája eltitkolja ezt előle, és szerez neki egy piros varázsköpenyt ami megakadályozza , hogy átalakuljon. Később fény derül a titokra és a lánynak menekülnie kell a falujából, ezért csatlakozik Hófehérkéhez, aki pedig a királnyő katonái elől menekül. Később ezzel a képességével a harcokban segít a neki és a hercegnek. Storybrooke-ban a nagyi éttermében dolgozik, mint jólelkű, szabadosabb erkölcsű felszolgáló.
August August / Pinokkió
Pinokkió eredetileg fabábú volt aki egy elvarázsolt fából készült így életre kelt. Amikor életét adta apjaként szeretett készítőjéért a Kék Tündér megjutalmazta és igazi kisfiúvá varázsolta. Emmával együtt kelt át a mi világunkba, neki kellett volna vigyázni rá, de útjaik hamar szétváltak. Felnőttként indult a keresésére, hogy elmondja neki ki is ő valójában és mi a feladata, de megnehezíti, hogy amint elindul az idő ő is ismét fává kezdett változni. Előtte a mi világunkban íróként dolgozott.
Gepetto Gepetto/ Marco
Gepetto a mesevilág ezermestere. Szülei kiskorában meghaltak, legjobb barátja Tücsök Tihamér, aki jóra nevelte. Gyermeke nem született, így készített magának egyet az elvarázsolt fából és elnevezte Pinokkiónak. Ő lesz a szeme fénye, éppen ezért az átok kitörése előtt átcsempészi a mi világunkba a fiút. Storybrooke-ban asztalos műhelye van, szintén ezermester és magányosan él.
Varázstükör Varázstükör/ Sidney Glass
A varázstükör eredetileg egy dzsin volt aki egy félre sikerült kívánság révén került a tükörbe. Szerelmes Reginába ezért minden kívánságát teljesíti.
Storybrooke-ban visszanyeri emberi alakját és újságíróként dolgozik. Itt is Regina jobb keze, bármit megtenne érte, ezért néha detektívként is segítségére van.
Abigail/ Kathryn Nolan
Abigail Midász király lánya, akit Charminghoz akarnak férjhez adni. Egyik fiatal sem szeretné az esküvőt, Abigail előző kérője után szomorkodik aki arannyá vált, Charming pedig Hófehérkébe szerelmes. Abigail segít neki megszökni, a herceg pedig cserébe megmenti a lány szerelmét. Boldogan élnek míg ki nem tör az átok. Storybrooke-ban David felesége, de "kapcsolatuk" zátonyra futott.
Vadász, Graham seriff Vadász/ Graham serif
A vadászt farkasok nevelték fel és többre is tartja őket az embereknél. Ezért kéri fel Regina, hogy ölje meg neki Hófehérkét, a Vadász el is vállalja, de amikor meglátja a lány tiszta lelkét elengedi. Az árát viszont meg kell fizetnie, Regina kitépi a szívét és irányítja vele. Storybrooke-ban ő a serif és Regina szeretője.
Hamupipőke Hamupipőke/Ashley Boyd
Hamupipőke tündérkeresztanyját megöli Zörgőfürge és elveszi a pálcáját, egy alkuért cserébe viszont segít a lánynak eljutni a bálra, hogy megismerhesse a hercegét. Az alku ára egy szívesség, de álmában sem gondolta volna, hogy mi lesz az. Az alku ára ugyanis tönkre teheti a boldogságát... Storybrooke-ban egy teherbe esett lány, akit elhagyott a gyerek apja. Mindenki azt javasolja, hogy adja örökbe a babát, de ő szeretné megtartani.
Cora Cora
Regina anyja és szintén nagy varázserővel bír. Neki köszönhető, hogy a mesevilág egy része nem került át Storybrooke-ba, csak megfagytak 28 évre. Akárcsak a lányát őt is a bosszú hajtja, bár kissé más módon. Reginával mindig kemény kézzel bánt, hiszen csecsemő korában eltervezte már, hogy a lánya egy nap királnyő lesz! Hogy a tervét megvalósítsa, bármire képes volt...
Aurora Csipkerózsika
Csipkerózsikát a gonosz Demona álomátokkal súlytotta, míg Fülöp herceg fel nem ébresztette az igaz szerelem csókjával. Viszont amíg aludt nagyon megváltozott a világ, kitört a "nagy átok" és a meseszereplők megfagytak 28 évre. Ezalatt az ogrék is visszatértek és sanyargatják a népet. A mesevilág nem biztonságos, kivéve egyetlen menedékhelyet...
 
Mulán Mulán
Mulán sem került át Storybrooke-ba csak megfagyott 28 évre. Belle révén találkozott Fülöppel és csatlakozott hozzá az útján, mivel ő maga is nagyszerű harcos, így hasznos segítőtársa lett. Egy ideig úgy tűnik kicsit ő maga is beleszeretett a jóképű hercegbe, de a harmadik évadban olyan információkat tudunk meg, amik kissé talán megváltoztatják a véleményünket!
Ariel Ariel
Ariel egy sellő, aki szerelmes lesz egy emberbe miközben kimenti a tengerből. Onnantól kezdve arról álmodozik, hogy egy nap ismét találkoznak, ami Hófehérke és egy kis mágia segítségével valóra is válik. Regina viszont alkalmasnak találja a pillanatot, hogy lecsapjon Hófehérkére és kihasználja a hableány naívságát. Ariel végül helyrehozza a hibáját, de ezért súlyos árat fizet!
Pán Péter Pán Péter/ Malcolm
Malcolm, vagy ahogy többen ismerik Pán Péter tipikusan az az ember, aki nem akar felnőni. Egyszerűen képtelen felelősséget vállalni, inkább elmenekült egy olyan világba ahol bármit megkaphat amit szeretne, beleértve a fiatalságot is. De mint minden mágiának ennek is ára van, ha elhasználja a sziget összes mágiáját meghal. Kivéve ha megtalálja a legigazabb hívőt és megszerzi a szívét...
Csingiling Csingiling/ Zöld Tündér
Csingiling tündér a Kék tündér rendjéből. Önfejű és makacs, az a típus aki mindig azt sajnálja akit a többiek nem szeretnek. Így ismerkedik meg Reginával, akin segíteni próbál. Naívságáért azonban nagy árat fizet, elveszíti a szárnyait és száműzik a tündérek közül. Ezután Sohaországban bújkál ahol összetalálkozik Emmáékkal, akik segítségével lehetősége nyílik rá, hogy esetleg újra kiérdemelje a szárnyait.
Rapunzel Rapunzel
Rapunzel egy fiatal hercegnő, aki a félelmei elől menekült a Sherwood-i erdőbe, hogy megkeressen egy bűvös növényt ami elűzheti a rettegését. Az éjgyökér azonban nem úgy működik, ahogyan elképzelte így egy toronyban ragad hosszú-hosszú ideig. Végül Charming talál rá és segít neki legyőzni a félelmeit. Az ő segítségével végre hazatérhet a szüleihez, akik már nagyon régóta vártak rá.

 

 

Oldalinfó Jognyilatkozat Kapcsolat Facebook  Köszönet


**** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!