Facebook

 

 
Következik
season 4 - 4. évad
Epizód: 4x12 Sötétség a város szélén
Megjelenés: 2015 március 1. 20:00
Csatorna: ABC channel (feliratos)
Adatlap Előzetes  LEÍRÁS   KÉPEK
 
Epizód: 2x09 A szívkirálynő
Megjelenés: 2015 február 22.  20:55
Csatorna: M2 (szinkronos ismétlés)
Adatlap ELŐZETES Letöltés Képek
 
Hírkereső

Cikket keresel? Írj be kulcsszavakat és a kereső kiadja a hozzá kapcsolódó híreket! Szóköz lehet benne de írásjelek nem használhatók ( ' . , ? ! )

Címke keresése:

Leggyakrabban keresett cimkék:
3. évad cikk 4. évad
magyar felirat spoiler nyugati boszi
 
Ajánló

SPOILER LISTA II Minden amit tudni lehet a következő epizódokról: forgatási képek, infók, cikkek, rendszerezve!

< MEGNÉZEM

 
Csevegő

SPOILERVESZÉLY! Ha semmit sem szeretnél előre tudni, akkor csak a legújabb rész megnézése után olvasgasd a chat-et! > Szabályzat

Jelenleg látogató olvassa a lapot!

A legújabb részért kattints ide


 
Könyv ajánló


Egyszer volt, hol nem volt - ÉbredésMár megrendelhető az Egyszer volt hol nem volt - Ébredés című könyv, ami az első évad történéseit dolgozza fel. A Storybrooke-i eseményeket Emma, az Elvarázsolt erdő eseményeit Hófehérke meséli el nekünk.

>Bővebb információ
 

Libri Alexandra Líra SHOPLINE
 
Family

Az OUAT témájához kapcsolódó oldalak, illetve a legjobb sorozatos lapok!

 
 
A hét videója

< előző hetek videói

 
Partners

Szép, igényes és tartalmas rajongói oldalak, érdekes/egyedi témájú blogok, amiket érdemes megnézni!

< további cserék

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2013-08-30
 
OUAT SHOP


Böngéssz a sok-sok ajándéktárgy között!

 
Hét kérdése
 
Wonderland
Eredeti premier 2013. október 10,  ABC filmcsatorna
Magyar premier -
Műfaj fantasy, kaland, dráma
Leírás

A Wonderland a Once Upon a Time speciális spin-off sorozata, ami 13 rész erejéig Csodaországba kalaúzol el bennünket úgy, ahogy az anya sorozatban még sohasem láttuk korábban. A történet főszereplője Alice, aki Csodaországból hazatérve egy olyan veszélyes és különös világról mesél, mely a nyúlüreg túloldalán létezik. Egy láthatatlan macska, egy füstölgő hernyó és a beszélő kártyák csak kevesek azon dolgok közül, akikkel hihetetlen kalandjai során találkozott. Ez a lány csakis őrült lehet. Az orvosai egy olyan gyógymóddal akarják kezelni, aminek hatására minden ott látott dolgot elfelejthet. Alice úgy tűnik készen áll hátrahagyni ezt az egészet - különösen egy dzsinn, a jóképű és rejtélyes Cyrus emlékét, akibe beleszeretett és akit örökre elvesztett - de mélyen legbelül még mindig érzi, hogy valóság volt. A Bubi és a Fehér nyúl viszont még időben megmenti a szörnyű sorstól, ami az intézetben várna rá és okot adnak rá, hogy legyen miért visszatérnie Csodaországba!

Fontosabb Szereplők
(a képekre kattintva részletesebb infót érhettek el)
Epizódok 
(a képekre kattintva részletesebb infót érhettek el)
A nyúl üregében (1. évad 1. rész)
Alice egy elmegyógyintézetben senyved mióta hazatért Csodaországból és elvesztette szerelmét. A veszteséget és az ott szerzett különös emlékeket nem tudja feldolgozni, ezért beleegyezik abba, hogy kipróbáljanak rajta egy különös és fájdalmas eljárást amitől mindent elfelejthet. Ám mielőtt a kezelést megkaphatná megérkezik hozzá a Fehér nyúl és a Bubi, hogy kiszabadítsák!
Bízz bennem (1. évad 2. rész)
Alice és a Bubi a dzsin palackját keresik, de ezzel nincsenek egyedül, ugyanis a Vörös királynőnek is arra fáj a foga, és egy lépéssel előttük is jár egy olyan beépített "ember" segítségével akire senki sem számítana. A múltban megtudjuk Alice és Cyrus hogyan találkoztak és lettek szerelmesek egymásba
.
Ne felejts el (1. évad 3. rész)
A Bubi és Alice a grendelt keresik, hogy megszerezzenek tőle egy varázslatos hurkot, amivel meg lehet nézni, hogy mi történt az adott helyen régebben. A múltban kiderül, hogy a Bubi egykor Robin Hood csapatához tartozott, és megtudjuk miért szökött át az Elvarázsolt erdőből Csodaországba kedvesével, Anastasia-val.
A kígyó(1. évad 4. rész)
Jaffar azt kéri a Vörös királnyőtől, hogy végeztesse ki a Bubit, de ő vonakodik teljesíteni a kérését. A múltban pedig megismerjük Jafar történetét, aki a szultán fattyaként sok megaláztatáson ment keresztül mire találkozott a hatalmas varázslónővel aki tanoncának fogadta. Tőle hallott először arról a hatalmas varázslatról amihez 3 dzsinre van szükség...
Kőszív (1. évad 5. rész)
A Vörös királynő Alice segítségét kéri egy expedicióhoz amiért cserébe megígéri, hogy segít neki megtalálni az imádott dzsinjét. A múltban Anastasia és Will első napjait látjuk Csodaországban, ami nem éppen úgy alakult, ahogyan azt a pár elképzelte. Hogy nyomorukból szabaduljanak Anastasia kitalálja, hogy lopják el a korona ékszereket...
Ki az az Alice (1. évad 6. rész)
Alice egyedül indul útnak, hogy a tündérpor segítségével bemérje Cyrus-t. Eközben a Bubi Alice után indul, miután a Vörös királynő elengedi, A múltban Alice-t látjuk miután hazatért Csodaországból, de az apja míg távol volt új családot alapított akik nem nézik jó szemmel a "meséit". Az új mostoha anyja arra törekszik, hogy minnél előbb kiházasítsa, de Alice még nem tudja elfelejteni Cyrust.
Rossz vér (1. évad 7. rész)
Jafar Alice apjának álcázza magát, hogy a lány közelébe férkőzzön, de Alice rájön a turpisságra. A múltban Jafar haldokló édesanyjától tudja meg, hogy honnan származik és az asszony arra kéri, hogy ekresse meg az apját, aki biztosan segíteni fog rajta. A szultán felveszi ugyan szolgálónak, de Jafat ennél többet akar!
Otthon (1. évad 8. rész)
Alice és Cyrus végre találkoznak, a Vörös királynő pedig rájön, hogy Jafar kémet ültetett az udvarába. Anastasia úgy dönt, ha Jafar nem a szabályok szerint játszik akkor ő is változtat a taktikáján... A múltban Cyrus a legdrágább kincsét áldozza fel azért, hogy egy biztonságos otthont teremtsen Alice és az önmaga számára.
Nincs mitől félni (1. évad 9. rész)
Alice, Cyrus és a Vörös királynő közösen keresik a Bubit, de fogalmuk sincs róla, hogy Lizard már megtalálta. Az útjuk egyébként sem könnyű, hiszen a királynő sosem volt népszerű, most pedig, hogy Jafar vette át a helyét a nép bosszút akar állni rajta. A varázsló pedig eközben egy rettegett szörny, a Gruffacsór kiszabadításán töri a fejét...
Sötét kis titkok (1. évad 10. rész)
A múltban Cyrus édesanyja súlyosan megsérült ezért a három testvér a csodák kútjához utazott, hogy a vízével megmentsék az életét. A kút örzője azonban csak azokon segíthet akiknek még nem jött el a végzete, így nem ad nekik a gyógyírből. Cyrus mégis lop belőle, amiért mindhárman megfizetnek. A jelenben eközben Jaffar Anastasiat próbálja rávenni, hogy használja el a kívánságait, hogy az övé lehessen a harmadik dzsin is.
A lényeges szív (1. évad 11. rész)
Jaffar nem tudja elvégezni a varázslatot ami egyesítené a dzsineket és megváltoztatná a mági törvényeit, mivel a Bubinak nincs a helyén a szíve. A szivet viszont nem könnyű megszerezni, mivel Storybrooke-ban van elrelytve... Eközben a múltban láthatjuk Anastasia-t amint meggondolta magát a királlyal való esküvő előtt, de az új barátja Cora tesz róla, hogy ne futamodhasson meg...
Elkapni egy tolvajt (1. évad 12. rész)
Jafar alkut ajánl a Bubinak: ha megtesz neki egy szívességet segít visszahozni Anastasiát, de ez próbára teszi Alice és Will barátságát... Eközben Cyrus és Alice azon tanakodnak, hogyan tudnák visszatenni az ellopott vizet a csodák kútjába. A múltban pedig megtudjuk, hogyan találkozott először Alice és a Bubi, hogyan lettek barátok  és hogyan szerezte vissza a lány Will szívét Corától.
És éltek tovább... (1. évad 13. rész)
Jafar és Amara sikeresen elvégzi a varázslatot, ezzel megváltoztatva a mágia törvényeit, majd Amara és Alice megszökteti Cyrust és a Fehér Nyúl házába viszi, hogy meggyógyítsák. Jafar úgy érzi már csak egyetlen ember maradt akitől tartania kell, mégpedig Amara! Hogy tőle is megszabaduljon holtakból álló hadsereget állít fel és felkészül a végső küzdelemre, ami eldönti Csodaország sorsát!
 

Oldalinfó Jognyilatkozat Kapcsolat Facebook  Köszönet


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints